25
Lok
07

Hiljaiselo internetissä päättyy!

Tervehdys maan asukit!

Lopf:n operatiivinen johto on saanut kerättyä rivit siihen pisteeseen, että on jo aikakin tänne interperkeleen maailmaankin asiasta ilmoitella.

Eli, aikataulu on lyöty lukkoon ja esiintyjälista vahvistui lopulta vastikään Mambo Nordico -kiertueella marinoidulla Tero-Petrillä, sekä Tampereen suunnalta saapuvilla Digitaalimiehillä. Aikataulu löytyy oheistapahtumineen tuolta info-sivulta. Toivomme syvästi, että mitään radikaalia ei enää tapahdu ja että tämä olisi nyt viimeinkin se lopullinen versio.

Aloitteluklubit järjestetäänkin aiemmista tiedoista poiketen YO-kylän mainiossa Three Beersissä, jossa LOPF on aina tuntenut olonsa kotoisaksi. Perjantain aloitteluklubilla kipaleitaan veivaa Taivaankannen Saranat -otsikkoa totteleva piinkova duo. Lauantaina maanmainio Iida Umpikuja soittaa akustisesti kuulaan kauniita ja ah, niin ihanan herkkiä laulujaan, sekä perjantaina pääkonsertissa sähköisesti louhiva Miehuuskoe esiintyy Trebassa musiikillisessa aataminasussaan, eli yllättäen, akustisesti.

Mutta ei Cosmic Comic Cafen väki jätä asiakaskuntaansa kokonaan ilman LOPF-tunnelmaa. Ei suinkaan, sillä lauantaina CCC:ssa ensimmäisiä virallisia esiintymisiään tekevä Viihdeorkesteri Sikakoira Moilanen soittaa ensimmäistä kertaa järjestettävässä LOPF-Matineassa korostetun sähköisesti!? Mukana myös Jo-Jo Teatterin Täystivoli 2:n, sekä tulevan B-rappu sketsisarjan hahmoja. Mitä vain voinee tapahtua, joten tätä ei uskalla missata.

Muistutettakoon, että sekä aloitteluklubia että matineaakin koskee ehdoton läsnäolopakko, jonka rikkojia rankaistaan luultavasti aikast julmal taval!

Lipunmyynti tulee tänä vuonna kulkemaan siten, että kahden päivän liput (8€) tulevat tiistaina 30.10. ennakkomyyntiin sekä Three Beersiin, että Cosmic Comic Cafeeseen. Yhden päivän liput (5€) myydään ainoastaan TVO:n ovelta.

Terveisin Festivaalin Pääsihteeri M. Silvennoinen

Mainokset

0 Responses to “Hiljaiselo internetissä päättyy!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


Mainokset
lokakuu 2007
ma ti ke to pe la su
« Elo   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

%d bloggers like this: